FC Barcelona in zak en as: "We leken wel schooljongens"

8 mei 2019, 07:56   Bijgewerkt: 8 mei 2019, 11:02

Het mislopen van de Champions League-finale is hard aangekomen bij FC Barcelona. De Catalanen verloren dinsdagavond met 4-0 van Liverpool, tot grote teleurstelling van Ernesto Valverde. "We zijn weggeblazen, dat voelt verschrikkelijk", treurt de Spaanse oefenmeester.

Valverde richt zich na de krankzinnige wedstrijd op Anfield tot de Barcelona-supporters. "Het spijt ons heel, heel erg. We doen alles om onze fans blij te maken, maar in het voetbal gebeuren zulke dingen soms", aldus de coach, die aangeeft dat zijn ploeg verzuimde de kansen af te maken. "De tweede goal van Liverpool deed ons veel pijn en direct daarna kwam ook de 3-0. Bij de vierde goal werden we verrast. We wisten dat Liverpool sterk is bij spelhervattingen, maar we lieten ons verrassen. Zij deden dat heel slim."

Het vierde doelpunt werd gemaakt door Divock Origi, die na een slim en snel genomen hoekschop van Trent Alexander-Arnold zijn tweede van de avond maakte. "We leken wel schooljongens bij de vierde goal", spreekt Suárez de pers toe. "Liverpool wilde vroeg scoren en dat gebeurde. Ze geloofden er vanaf de eerste tot de laatste minuut in. We zijn verdrietig. Dit doet pijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen