'Lozano lijkt toernooi om Gold Cup te moeten missen'

8 mei 2019, 15:51

Waarschijnlijk moet Hirving Lozano de Gold Cup met Mexico laten schieten. Mogelijk is de PSV'er, die kampt met een knieblessure, over twaalf weken pas weer topfit. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Op 15 juni gaat het toernooi voor landen uit Noord-Amerika, Centraal-Amerika en het Caribisch gebied van start.

Tegen die tijd kan Lozano wel weer individueel trainen, maar is wedstrijdfit een ander verhaal. Het ED benadrukt dat de prognose er een is met een slag om de arm. De blessure van Chucky speelt ook een rol bij een eventuele transfer. [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/349855/lozano-geinteresseerd-in-napoli-nog-geen-bod/,_blank,Napoli wordt nadrukkelijk genoemd], maar de Mexicaan zal eerst weer helemaal fit moeten raken.

Zolang Lozano speler van PSV is, gaat hij op 1 juli met de club op trainingskamp naar het Zwitserse Verbier. Ook dan is het zeer de vraag of hij volledig mee kan doen met de groep. Lozano raakte twee weken geleden tegen Willem II geblesseerd. Hij werd het slachtoffer van een pittige tackle van Freek Heerkens.

Denk je dat Matthijs de Ligt een kopgoal maakt tegen de Spurs? Zet in bij TOTO en win 9

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen