Pochettino: "Aan het begin van seizoen geloofde niemand in ons"

9 mei 2019, 07:50

Mauricio Pochettino kan zijn geluk niet op. De Argentijn loodste Tottenham Hotspur ten koste van Ajax naar de eerste Champions League-finale in de clubhistorie. "Het is moeilijk om in woorden te omschrijven wat mijn gevoelens en emoties zijn", reageerde Pochettino.

"Dit is denk ik een van de belangrijkste avonden in mijn leven", zei Pochettino na afloop. "De tweede helft voerden we veranderingen door, we hebben er altijd in geloofd. Ik wil mijn spelers feliciteren, ze hebben fantastisch werk geleverd. Voor mij zijn het helden. De finale bereiken is een mirakel. Aan het begin van dit seizoen geloofde niemand in ons."

Voor Tottenham zag het er halverwege slecht uit. "De 2-0 achterstand was volkomen oneerlijk, we hadden een doelpunt verdiend. Maar de spirit in de ploeg bleef aanwezig, we hebben nooit opgegeven. Het geloof en vertrouwen lagen aan de basis van deze zege en niet de tactiek, de wissels of onze veranderde speelstijl. We hebben Ajax verslagen, een team dat won van Juventus en Real Madrid. Om in de Johan Cruijff ArenA van ze te winnen geeft een geweldig gevoel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen