TOP Oss versterkt zich met middenvelder Tiebosch (22)

9 mei 2019, 16:52

TOP Oss heeft voor komend seizoen de tweede versterking binnengehaald. In navolging van Jason Bourdouxhe komt ook Gianni Tiebosch naar de ploeg, die als zesde eindigde dit seizoen in de Eerste Divisie. De 22-jarige middenvelder komt over van derde divisionist HSV Hoek en was afgelopen winter ook in beeld: toen wilde Hoek hem echter nog niet laten gaan. 

Hij speelde sinds de zomer al een aantal keer een vriendschappelijke wedstrijd mee met TOP Oss en maakte daarin indruk. "Deze club staat erom bekend dat talenten uit het amateurvoetbal de kans krijgen. Zo ook Gianni. Ik hoop dat hij de volgende in het rijtje Kevin van Veen, Fatih Kamaci en Richard van der Venne wordt", zei oefenmeester Klaas Wels (foto).

"Ik ben het best te omschrijven als een creatieve middenvelder met rust aan de bal, een goed inzicht en een fijne trap", zei de aanwinst van TOP Oss op de clubsite. Mogelijk komt hij zelfs binnen bij een Eredivisie-club: de ploeg eindigde zoals gezegd als zesde en speelt zodoende pas in de tweede voorronde tegen Sparta Rotterdam in de strijd om de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen