Goudhaantje Aubameyang geniet van samenspel met Lacazette

9 mei 2019 – Arsenal scoorde in de halve finales tegen Valencia liefst zeven keer. Alle goals kwamen van of Pierre-Emerick Aubameyang of Alexandre Lacazette. Eerstgenoemde scoorde donderdag een hattrick tijdens de 2-4 zege en heeft genoten.

Goudhaantje Aubameyang geniet van samenspel met Lacazette

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

"Dit betekent veel voor ons", klonk zijn reactie na het duel. "We wilden dit niet laten glippen. We zijn door naar de finale en dus zijn we blij", aldus de aanvaller, die geniet van het samenspel met zijn maatje Lacazette. "We genieten er allebei enorm van. We praten er veel over en het is genieten om met hem te mogen spelen. Het is sowieso mooi om met dit team te spelen en als je wint is het allemaal nog beter."

Lacazette scoorde vanavond één keer en haalde vorige week tijdens de 3-1 zege twee keer de trekker over. "We willen deze prijs winnen en de Champions League in gaan. We hebben slecht gespeeld in de Premier League de laatste maand, dus dut voelt goed. We hebben nu een prachtige kans."

Reacties

UEFA Europa League

gerelateerd