Bruins op de bank bij Excelsior: "Ik kan er niet mee leven"

10 mei 2019, 14:09

Het is bij Excelsior allerminst rustig in de slotweken van de Eredivisie. De Rotterdammers legden Ricardo Moniz vast als opvolger van Adrie Poldervaart en de nieuwe oefenmeester voerde al enkele wijzigingen door. Grootste slachtoffer is Luigi Bruins, die bankzitter is en daar moeite mee heeft.

Bruins begon tegen ADO Den Haag op de bank en verwacht ook zondag tegen Heracles Almelo niet te starten. "Trainer Ricardo Moniz heeft zijn kant uitgelegd, daar moet ik het mee doen. Maar ik kan er niet mee leven. Het is onbegrijpelijk en onlogisch. Maar het is de visie van de trainer", zegt de middenvelder tegen RTV Rijnmond. "Ik ben een gevoelsmens. Ik moet zeggen dat, als er iets is gebeurd waar je een slecht gevoel bij hebt, dat bij mij is af te lezen. Dat was ook wel bij deze training."

Moniz hoopt dat de routinier niet teveel bij de pakken neer gaat zitten, omdat hij verwacht dat Bruins nog belangrijk kan zijn. "Luigi is een geweldige speler, ik heb hem niet voor niets ooit naar Salzburg gehaald. Bij mij zijn lichaamshouding en positiviteit het belangrijkste. Vitaal zijn, ook mentaal. Als hij aangeslagen is, zou dat jammer zijn voor hem, want het is een geweldige speler."

Excelsior staat zeventiende, met twee punten minder dan De Graafschap.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen