Van Bommel over aangeslagen Ajax: "Verwerk je niet 1,2,3"

10 mei 2019, 14:51   Bijgewerkt: 10 mei 2019, 18:52

Wat de ultieme droom leek te worden voor Ajax, werd de grootste nachtmerrie voor de Amsterdammers. Op de rand van de Champions League-finale ging het toch nog mis tegen Tottenham Hotspur. PSV-trainer Mark van Bommel sluit niet uit dat de 2-3 nederlaag van Ajax een rol gaat spelen in de titelstrijd in de Eredivisie. De coach denkt dat de Ajacieden een behoorlijke dreun hebben gekregen van The Spurs.

Ajax staat bovenaan omdat het over een beter doelsaldo beschikt dan PSV. De Amsterdammers moeten de draad zondag weer oppakken tegen FC Utrecht, maar volgens Van Bommel is dat niet gemakkelijk. "Als je op de drempel van de finale staat en je verliest op deze manier, dan ben je daar niet in een dag overheen", zei de PSV-trainer vrijdag op zijn persconferentie volgens De Telegraaf. "Dat schuif je niet zomaar opzij. Wie had er bij rust gedacht dat Ajax niet naar de finale zou gaan? Dat verwerk je niet 1,2,3."

Om mee te blijven doen om de titel, moet PSV zondag zelf ook winnen. De Eindhovenaren brengen dan een bezoek aan AZ. "Voor ons verandert er verder niets. Wij moeten zorgen dat we onze wedstrijden tegen AZ en Heracles Almelo winnen. Opgeven kan je pas als het echt niet meer kan", stelt hij. "Zolang als het kan, blijven wij vechten voor de titel."

Woensdag, op de laatste speeldag, gaat Ajax op bezoek bij De Graafschap en speelt PSV dus thuis tegen Heracles.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen