Grim ziet perspectief ondanks 2-0 verlies: "In return wél scoren"

10 mei 2019, 21:28

RKC Waalwijk-trainer Fred Grim was zeker niet ontevreden met het spel van zijn ploeg vrijdagavond op bezoek bij NEC, maar stond uiteindelijk met een 2-0 nederlaag wél met lege handen. "Het is jammer dat we ons niveau halen", baalde de oefenmeester over de matige eerste helft. Wel ziet hij nog genoeg perspectief voor de return.

"We beginnen niet goed, misschien is dat toch examenvrees", zag Grim. "Maar ondanks dat we niet ons niveau halen, krijgen we toch goede kansen. De 1-1 maak je niet en dan wordt het 2-0. Daarop heb ik in de rust aangegeven dat we ons niveau proberen moeten te halen. Voetballen zoals we dat kunnen, met lef en initiatief."

Dat lukte RKC Waalwijk in de tweede helft heel aardig. Grim: "We krijgen vier á vijf honderd procent kansen… Dan moet je er één of twee maken." Wel was de coach blij met de manier waarop zijn ploeg zich manifesteerde in het tweede bedrijf. "Ze hebben zich herpakt en dan zie je dat je ook tegen deze ploeg gewoon de kansen krijgt. Maar thuis moeten we ze wél afmaken."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen