Advocaat: "Sommigen worden wel erg gemakkelijk ziek"

11 mei 2019, 09:44

Dick Advocaat stoort zich aan de gemakzucht waarmee sommige spelers van FC Utrecht afhaken. De trainer doelt onder andere op Leon Guwara en Jean-Christophe Bahebeck. "Van sommigen denk ik dat ze wel erg gemakkelijk ziek worden", aldus Advocaat.

"We kwamen binnen met een groep die niet van ons is en waarvan je ook de mentaliteit niet kent. Er staat een goede groep, maar de eerste zes, zeven weken van het seizoen kun je selecteren. Als ik vanaf het begin hier was geweest, dan waren er een paar gesneuveld", citeert De Telegraaf de oefenmeester van Utrecht. "Je moet een bepaalde hiërarchie krijgen in je groep en je niet continu hoeven te ergeren aan jongens die niet zo graag willen."

Advocaat speelt zondag met Utrecht bij Ajax. De Kleine Generaal was woensdag nog zichtbaar aangedaan door de uitschakeling van Ajax in de Champions League. "Als er een Nederlandse ploeg bij betrokken is die het zo goed heeft gedaan, dan moeten we daar met z'n allen trots op zijn. Als ik dan na afloop zie hoe de spelers zich gedragen, dan word ik geëmotioneerd."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen