AS Monaco verliest en is nog lang niet uit de problemen

11 mei 2019, 21:54

AS Monaco is er niet in geslaagd de degradatiezorgen te verlichten. De Monegasken verloren zaterdagavond met 1-0 op bezoek bij Olympique Nîmes en zagen concurrent Caen met 3-2 winnen van Stade Reims. Met nog twee wedstrijden te spelen staat Monaco in punten én doelsaldo gelijk met nummer achttien Caen.

De ploeg van trainer Leonardo Jardim leek enige tijd geleden uit de degradatieproblemen te zijn, maar sinds twee maanden heeft Monaco geen wedstrijd meer gewonnen. Tegen Olympique Nîmes lukte het de Monegasken voor de zevende keer op rij niet een competitieduel tot een goed einde te brengen. Renaud Ripart maakte namens de thuisploeg na negen minuten het enige doelpunt van de wedstrijd.

De komende twee speelrondes moet Monaco alles op alles zetten om Caen en Dijon - dat vier punten minder heeft - onder zich te houden. De club uit het prinsdom degradeert direct als het nog door beide concurrenten wordt ingehaald en gaat de play-offs in als het nog een plekje zakt. Amiens en OGC Nice zijn de laatste twee tegenstanders van Monaco.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen