Van Bronckhorst geniet: "Ik heb alles heel intens beleefd"

12 mei 2019, 18:21

Het resultaat was er niet naar (0-2 tegen ADO Den Haag), maar uiteraard heerste er na de laatste thuiswedstrijd van Giovanni van Bronckhorst bij Feyenoord grote tevredenheid. De 44-jarige oefenmeester is trots op wat hij heeft bereikt en genoot van zijn afscheid.

Na de wedstrijd werd Van Bronckhorst in het zonnetje gezet door Feyenoord. "Ik heb alles heel intens beleefd", zei de coach na afloop van de festiviteiten tegen FOX Sports. "Het is heel mooi om dit te ervaren. Die emoties die ik toonde? Dat overkomt je", aldus de trainer, die een traan moest laten op het veld. Zijn band met Feyenoord is ijzersterk, zo heeft hij ook gemerkt in zijn vier seizoenen als trainer. "Het allerbelangrijkste is de liefde voor deze club. Dat voel je in je lichaam en dat zorgt ervoor dat je geraakt wordt door de gebeurtenissen. Ik heb echt het gevoel dat we er samen stonden, bij tegenslag en succes. Daar ben ik heel erg trots op."

De trainer kreeg zondag te horen dat er een tribune op sportcomplex Varkenoord naar hem wordt vernoemd, als dank voor zijn inbreng en inzet op Rotterdam-Zuid.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen