Wormuth over de rooie: "Spelers moeten supporters terugbetalen"

12 mei 2019, 18:23

Frank Wormuth is woedend op zijn spelers na de 4-5 nederlaag tegen Excelsior. Heracles Almelo stond na een uur met 4-2 voor, maar gaf de wedstrijd compleet uit handen. In blessuretijd maakte Elias Mar Omarsson namens de bezoekers het winnende doelpunt.

De Duitse trainer vindt het zeer kwalijk dat zijn spelers het in het laatste deel van de wedstrijd hebben laten lopen. "Ze moeten de supporters terug betalen. Ik betaal zelf ook, ik ben verantwoordelijk", wordt Wormuth geciteerd door Tubantia. "Ik kan beter niets zeggen, ik voel me zo slecht hierover. De nederlaag steekt diep in mijn hart. De manier waarop is ongelooflijk. Deze spelers kunnen niet omgaan met een pauze, dat zag je na de winterstop en na interlandperiodes ook."

Ondanks de nederlaag is Heracles Almelo na zondag wel zeker van play-offvoetbal. "Daar hebben we niks te zoeken als we zo spelen. Ik voel er ook niks bij. Ik ben vooral blij dat de spelers maar 3,5 week vakantie hebben nu, in plaats van 4,5", besluit een woeste Wormuth.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen