PSV-huurling Paal tekent komende week voor drie jaar bij PEC

12 mei 2019, 19:06

Kenneth Paal tekent op korte termijn een driejarig contract bij PEC Zwolle. De Zwollenaren lichten de optie tot koop in het huurcontract met PSV. Komende week zet de 21-jarige linksback zijn handtekening. "We zijn eruit met Kenneth Paal", aldus technisch directeur Gerard Nijkamp.

Het zal zeker niet het laatste wapenfeit van PEC zijn op de transfermarkt. "Er is behoorlijk wat beweging in de selectie. Een aantal jongens staat er goed op in voetballand", zegt Nijkamp tegen RTV Oost. "Het is afwachten hoe dat zich gaat ontwikkelen. Uiteraard zijn we heel hard aan het werk om de selectie op orde te krijgen. We hebben niet zoveel spelers nodig als in de voorgaande jaren, maar er moeten er nog wel wat bij. Daar zijn we naar op zoek."

Wat dat betreft is de nederlaag van zondag tegen VVV-Venlo (2-4) een dure. Daarmee laten de Blauwvingers anderhalve ton aan tv-gelden liggen. "Het gaat vooral om ADO Den Haag. Zij wonnen verrassend bij Feyenoord (0-2) en dat hadden wij ook moeten doen tegen VVV-Venlo. Dat hebben we nagelaten en daar balen we enorm van. Het gaat om een kleine 150.000 euro. Daar kan een club met de begroting van PEC Zwolle mooie dingen meedoen", aldus Nijkamp.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen