Guardiola: "Liverpool heeft geholpen om grenzen te verleggen"

12 mei 2019, 21:45

Mede dankzij Liverpool is Manchester City erin geslaagd om 98 punten te halen in het Premier League-seizoen, vindt Pep Guardiola. De trainer van de kampioen blijft de concurrent met een punt voor en is positief over het team van Jürgen Klopp.

Direct na de 1-4 zege op Brighton & Hove Albion liet Guardiola zich van zijn positieve kant zien. De trainer van de kampioen is trots op het feit dat City de titel geprolongeerd heeft, maar heeft ook respect voor Liverpool. "Ik wil Liverpool feliciteren en bedanken. Ze hebben ons geholpen met het verleggen van onze grenzen. Om dit team voor te blijven moesten we heel diep gaan", zegt de Spanjaard tegen Sky Sports.

Vorig seizoen werd Manchester City kampioen met 100 punten. "Het is onvoorstelbaar, 198 punten in twee seizoenen. We hebben de lat nog hoger gelegd en daar heeft Liverpool ons bij geholpen. Om deze titel te pakken, moesten we veertien keer achter elkaar winnen. We weten al maanden dat we geen punt kunnen laten liggen. Dit is met afstand de zwaarst bevochten titel die ik ooit heb gepakt."

Lees ookKlopp is sportief en berust in mislopen van Premier League-titel

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen