Becker zonder Raiola: "Moet nu zelf clubs gaan bellen"

12 mei 2019, 23:27   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Sheraldo Becker heeft een goed seizoen bij ADO Den Haag achter de rug en wordt steeds meer met een transfer in verband gebracht. Of het gaat lukken om een nieuwe club te vinden, is echter maar de vraag. Zijn zaakwaarnemer Mino Raiola is namelijk voor drie maanden geschorst door de FIFA.

Becker schoot zondag tegen Feyenoord (0-2) zijn zesde goal van het seizoen tegen de touwen en stond na afloop met een glimlach FOX Sports te woord. Hij weet dat zijn zaakwaarnemer Raiola voor drie maanden geschorst is. "Ik denk dat ik nu zelf de clubs moet gaan bellen", lacht Becker. "Nee, ik heb geen idee wat er gaat gebeuren. Mino zal vast wel goede mensen om zich heen hebben. Hij kan niet alles in zijn eentje en hij heeft heel veel spelers in Nederland."

De snelle aanvaller van ADO stelt dat er al clubs zich gemeld hebben bij zijn werkgever. "Of ik dat wil, is nog de vraag. Ik ga eerst op vakantie en met mijn familie overleggen. Natuurlijk heeft elke speler ambities om hogerop te spelen, maar het juiste moet wel komen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen