Diemers aast op vertrek: "Fortuna wil me ook graag verkopen"

13 mei 2019, 09:23

Het zou zomaar kunnen dat Mark Diemers woensdag tegen Feyenoord zijn laatste wedstrijd voor Fortuna Sittard speelt. De 25-jarige middenvelder heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat hij komende zomer graag een transfer wil maken en herhaalt zijn vertrekwens in aanloop naar het competitieslot.

Na de 3-0 nederlaag tegen FC Groningen wordt Diemers door FOX Sports gevraagd of hij volgend seizoen nog speler van Fortuna Sittard is. "Die vraag wordt me natuurlijk veel gesteld, maar ik weet het niet. De club wil me graag verkopen en ik wil zelf ook graag een stap maken. Dus als er een club komt die het geld wil neerleggen dat Fortuna vraagt, dan ga ik weg", stelt Diemers.

Komt het niet tot een transfer, dan speelt Diemers naar eigen zeggen met veel plezier nog een jaar in Sittard. Hoewel hij het naar zijn zin heeft bij de Limburgers, hoopt hij dat de juiste club zich meldt bij Fortuna. "Er wordt veel geïnformeerd, maar je mag nog niet praten nu de competitie bezig is. Als de competitie voorbij is, zal zich vast wat gaan melden."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen