Ronald de Boer adviseert Van de Beek om nog jaar te blijven

13 mei 2019, 19:26

Het ging lange tijd voornamelijk over Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt wat betreft transfers, maar ook Donny van de Beek heeft zich door zijn goede spel in de kijker van buitenlandse clubs gespeeld. Ronald de Boer verwacht dat de middenvelder van Ajax een drukke zomer tegemoet gaat.

"Ik denk dat heel veel clubs achter hem aanzitten", zegt De Boer tegen FOX Sports. Toch is het volgens De Boer beter voor Van de Beek om nog even in Amsterdam te blijven. "Je hebt nu een status gecreëerd. Volgend seizoen ben je in de hiërarchie nog een jaar verder, dan maak je weer een ontwikkeling door." Van de beek werd onlangs al onder meer met Real Madrid in verband gebracht.

Volgens De Boer is Van de Beek simpelweg in staat om vaak de juiste dingen te doen en doet hij geen dingen die hij niet kan. "Dat deed hij in de jeugd al en nu laat hij het zien op het hoogste niveau. Hij pakt ballen af, maakt het spel snel en doet geen gekke dingen. Hij weet precies wat zijn kwaliteiten zijn. Donny moet naar een club gaan die begrijpt wat voor type speler Donny van de Beek is. Hij is een dienende speler die heel veel kwaliteiten heeft als je hem goed gebruikt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen