Cambuur-keeper Mous hoopt return tegen Almere City te halen

13 mei 2019, 21:39

Dat Xavier Mous heel belangrijk is voor SC Cambuur, bleek afgelopen vrijdag. De doelman viel door een spierblessure in de warming-up uit en zijn vervanger Pieter Bos ging tegen Almere City FC (2-2) meteen de fout in. Mous hoopt de return van dinsdag wel te kunnen halen.

Cambuur moet door de remise in eigen huis dinsdag aan de bak in Almere. Of Mous dan wel kan spelen, wist hij maandag nog niet. "Het voelde allemaal oké en ik ben uit voorzorg naar binnen gegaan. Het is nu afwachten wat de reactie is. Ten opzichte van donderdag gaat het zeker beter, maar het blijft een spierblessure en dat is lastig inschatten. We hakken dinsdag de knoop door", zegt de doelman tegen Omrop Fryslan.

Trainer René Hake doet er alles aan om zijn team goed voor te bereiden op de return in de play-offs. De trainer zag dat zijn team vrijdag verdedigend kwetsbaar was. "Maar dat is niet het enige", stelt de coach. "Aan de bal waren we ook onrustig. Ik vind dat wij in positiespel betere wedstrijden hebben gespeeld dan vrijdag. Daar moeten we naar terug. Dat zullen we morgen ook beter moeten doen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen