Management PSV-aanvaller Bergwijn bevestigt interesse van Ajax

14 mei 2019, 07:41

Het management van Steven Bergwijn heeft aan Voetbal International bevestigd dat Ajax serieuze interesse heeft in de aanvaller van PSV. Laat op de maandagavond kwam De Telegraaf met de scoop dat de Amsterdammers de Oranje-international bij de grote concurrent willen losweken. PSV zal echter wel de hoofdprijs vragen aan Ajax.

"De interesse is serieus, zijn naam is ter sprake gekomen", laat zaakwaarnemer Fulco van Kooperen desgevraagd weten aan VI. "Ajax wil de beste spelers uit Nederland hebben, dus het is logisch dat ze dan bij Steven uitkomen." De aanstaande kampioen van de Eredivisie zou bereid zijn ver te gaan om de 21-jarige aanvaller over te nemen van PSV, dat Bergwijn nog tot medio 2022 onder contract heeft.

Bergwijn ligt goed in de markt. Naast Ajax hebben een rijtje gerenommeerde buitenlandse clubs de rappe aanvaller op de korrel. Zo meldde Internazionale zich al een keer in Eindhoven en zijn Bayern München, Manchester United, Borussia Dortmund en 1899 Hoffenheim eveneens geïnteresseerd. Geïnteresseerde clubs zullen diep in de buidel moeten tasten om Bergwijn over te nemen. PSV zou zo'n veertig miljoen euro vragen voor de Oranje-international.

Ajax, dat dit seizoen zo'n negentig miljoen euro heeft opgestreken in de Champions League, verzekerde zich eerder al van de zomerse komst van Razvan Marin, Kik Pierie en Kjell Scherpen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen