Vertrek Bergwijn naar Ajax 'onbespreekbaar' voor PSV

14 mei 2019, 09:25   Bijgewerkt: 14 mei 2019, 13:57

Een transfer van Steven Bergwijn naar Ajax is onbespreekbaar voor PSV. Dat laat de club uit Eindhoven dinsdagochtend desgevraagd weten aan het Eindhovens Dagblad. Maandagavond meldde De Telegraaf dat de aanstaande kampioen verregaande interesse had in de 21-jarige aanvaller, wat vervolgens werd bevestigd door zijn management.

Ajax moet zich nog in Eindhoven melden, maar lijkt zich de moeite te kunnen besparen. "Wij hebben niets gehoord van Ajax of de zaakwaarnemer hierover. Een transfer naar Ajax is voor ons onbespreekbaar", laat een woordvoerder van PSV weten. Naast de Amsterdammers zijn nog veel andere, buitenlandse clubs geïnteresseerd in Bergwijn, die naar verluidt kan rekenen op de belangstelling van Internazionale, Bayern München, Manchester United, Borussia Dortmund en 1899 Hoffenheim.

Hoewel PSV de Oranje-international niet naar de concurrent laat gaan, lijkt Bergwijn de komende zomer alsnog te vertrekken uit Eindhoven. De aanvaller zou PSV zo'n 35 tot 40 miljoen euro moeten opleveren. Bergwijn is al twee seizoenen basisspeler bij de nummer twee van de Eredivisie en was in de huidige jaargang goed voor veertien doelpunten en twaalf assists.

Lees ook:

- [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/350352/management-psv-aanvaller-bergwijn-bevestigt-interesse-van-ajax/,_blank,Management PSV-aanvaller Bergwijn bevestigt interesse van Ajax

-] 'Ajax werkt aan een coupe en wil Bergwijn naar Amsterdam halen'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen