Schwaab kiest voor zijn familie en vertrekt bij PSV

14 mei 2019, 15:27

Mark van Bommel heeft dinsdagmiddag bevestigd dat Daniel Schwaab woensdag tegen Heracles Almelo zijn laatste wedstrijd in het shirt van PSV speelt. De Duitse verdediger kiest voor zijn familie en keert terug naar zijn thuisland. In totaal speelde Schwaab drie jaar in Eindhovense dienst.

"Ik heb veel met Daniel Schwaab gesproken. Voor ons is het een heel goede, degelijke speler. Niet alleen op het veld, maar ook ernaast. Het is mooi om betrouwbare spelers in je selectie te hebben. Hij heeft er lang over nagedacht en het is een moeilijke beslissing voor hem geweest, maar hij heeft voor zijn familie gekozen. Dan moet je niet voor een tweede keer vragen of hij alsjeblieft wil blijven. Als hij voor zijn familie kiest, moet je dat respecteren", legt Van Bommel uit via PSV TV.

Waar Schwaab zijn loopbaan vervolgt, is nog onduidelijk. Volgens het Eindhovens Dagblad zou dat kunnen gebeuren bij Greuther Fürth, SC Freiburg en het Zwitserse FC Basel. Laatstgenoemde club bevindt zich in het noordelijkste puntje van Zwitserland, tegen de Duitse grens.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen