'Heerenveen laat oog vallen op NEC-spits Druijf'

14 mei 2019, 19:57

De kans is groot dat Ferdy Druijf volgend seizoen in de Eredivisie te bewonderen is. De spits die op dit moment door AZ is verhuurd aan NEC en met die club nog kans maakt op promotie, staat in de belangstelling van sc Heerenveen.

Omroep Gelderland schrijft over de interesse van de Friezen in de topscorer van de Eerste Divisie. Druijf was dit seizoen goed voor 29 doelpunten op het tweede niveau. In de eerste seizoenshelft scoorde hij voor Jong AZ, in de tweede seizoenshelft werd hij door de Alkmaarders gestald in Nijmegen. Voor NEC scoorde hij vijftien doelpunten en was hij er medeverantwoordelijk voor dat die ploeg toch nog de play-offs voor promotie naar de Eredivisie bereikte, ondanks een belabberd seizoen.

Druijf moet bij Heerenveen de opvolger worden van Sam Lammers. Hij keert in de zomer weer terug naar PSV, waarvan de Friezen hem dit seizoen huren. Lammers is goed voor zestien goals en speelt morgenavond tegen FC Utrecht zijn laatste wedstrijd. Dit weekend sprak technisch directeur Gerry Hamstra de verwachting al uit Lammers niet nog een seizoen te kunnen huren van de Eindhovenaren.

Lees ookTopscorer Druijf: "Altijd mijn doel geweest om AZ-1 te halen"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen