Management van Bergwijn begrijpt houding PSV niet

15 mei 2019, 08:00   Bijgewerkt: 15 mei 2019, 08:52

In duidelijke taal liet PSV dinsdag weten Steven Bergwijn niet te zullen verkopen aan Ajax. Een binnenlandse transfer is zelfs onbespreekbaar voor de Eindhovenaren. Het management van Bergwijn begrijpt dat zo'n overstap gevoelig ligt, maar vindt het vreemd dat PSV al bij voorbaat een overgang uitsluit.

"Als je een huis verkoopt, zeg je denk ik ook niet bij voorbaat nee tegen een koper", stelt zaakwaarnemer Fulco van Kooperen in gesprek met het Eindhovens Dagblad. "Het is niet zo dat PSV bepaalt waar Steven in de zomer heen gaat. Hij kiest een club als hij een transfer wil maken. Wel moet PSV altijd een akkoord zien te bereiken met een club waar Steven heen zou willen."

De interesse van Ajax in Bergwijn is inmiddels bevestigd, maar directeur voetbalzaken Marc Overmars lijkt zich de moeite te kunnen besparen om zich te melden in Eindhoven. "Als we nu onze beste spelers naar Ajax laten vertrekken, zou dat een verkeerd signaal zijn. Wij werken niet mee aan een binnenlandse transfer", zei technisch directeur John de Jong.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen