Geblesseerde Lozano toch in voorselectie Mexico

15 mei 2019, 09:24

Hirving Lozano is komende zomer mogelijk toch te bewonderen op de Gold Cup. De geblesseerde aanvaller van PSV is opgenomen in de voorselectie van Mexico voor het toernooi dat van 15 juni tot 7 juli duurt. De Eindhovenaren hebben echter liever niet dat Lozano deelneemt aan de Gold Cup.

Bondscoach Gerardo Martino heeft Lozano ondanks de knieblessure en het standpunt van PSV opgenomen in zijn voorlopige selectie. Volgens het Eindhovens Dagblad willen de Mexicanen de blessure van de 23-jarige aanvaller bekijken en hem eventueel laten revalideren bij de nationale selectie. In Mexico hoopt men dat Lozano tijdig hersteld is en zijn land nog van dienst kan zijn op het belangrijkste voetbaltoernooi van landen uit Noord-Amerika, Centraal-Amerika en het Caribisch gebied.

Lozano liep in april een knieblessure op waardoor hij het competitieduel met AZ miste en woensdag ook niet in actie komt tegen Heracles Almelo. De Mexicaan is mogelijk over tien weken pas weer inzetbaar, wat zou betekenen dat de Gold Cup te vroeg voor hem komt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen