Duarte hoeft niet per se weg en weerspreekt Heracles

15 mei 2019, 12:50

Heracles Almelo berichtte onlangs dat Lerin Duarte zijn loopbaan in het buitenland wil voortzetten, maar de 28-jarige middenvelder weerspreekt dat. Hoewel Duarte niet onwelwillend staat tegenover een avontuur buiten de landsgrenzen, hoeft hij niet per se weg bij de Eredivisionist. "Ik heb die uitspraak niet gedaan", vertelt hij aan Voetbal International.

"Sterker nog, ik heb ook gezegd dat het geen probleem is om hier te blijven. Wel ben ik 28 jaar en dan denk je na over het buitenland. Dat is toch logisch? Ik heb even de tijd nodig om alles op een rijtje te zetten. Ik heb niet definitief nee gezegd tegen Heracles. We zijn nog in gesprek", zegt Duarte, die in Almelo over een aflopend contract beschikt.

Op korte termijn hoopt hij Heracles duidelijkheid te kunnen verschaffen. "Natuurlijk zou een avontuur mooi zijn, maar het moet wel kloppen. Ik heb het bij Heracles namelijk ook goed naar mijn zin. Wanneer ik met uitsluitsel kom? Ik kan niet te lang wachten, ook niet richting de club. Zij moeten ook door kunnen schakelen", stelt de middenvelder, die bezig is aan zijn derde seizoen in dienst van de Almeloërs.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen