Cambuur stoot door: "Niemand gaf een stuiver voor onze kansen"

15 mei 2019, 14:01

René Hake realiseert zich dat SC Cambuur nog maar twee hordes moet nemen om naar de Eredivisie te promoveren. De Leeuwarders rekenden dinsdagavond in de eerste ronde van de play-offs af met Almere City door de returnwedstrijd met 1-2 te winnen. Het heenduel in het Cambuurstadion was in 2-2 geëindigd.

Met wat hulp van Agil Etemadi - hij maakte voor rust twee kapitale fouten - won Cambuur in Almere. In de volgende ronde wacht waarschijnlijk De Graafschap. "Het is een cliché, maar er kan van alles gebeuren in de nacompetitie. We hebben net als Almere City op het laatst een goede periode gehad, waardoor we er in de play-offs tóch bij zijn. Maar we hebben ook een fase gehad waarin we vijftiende stonden en niemand meer een stuiver gaf voor onze kansen", zegt Hake tegen FOX Sports.

Als De Graafschap woensdagavond verliest van Ajax, dan is de club uit Doetinchem de volgende tegenstander van Cambuur. Saillant detail: Henk de Jong, op dit moment hoofdtrainer van de Superboeren, staat volgend seizoen aan het roer bij de Friese club. "We hebben ons tegen Almere City teruggeknokt en op deze manier kun je je in de Eredivisie vechten. In alle wedstrijden is er veel mogelijk, ook tegen De Graafschap."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen