Slutsky twijfelt niet en denkt dat Ødegaard klaar is voor Ajax

15 mei 2019, 16:08

Martin Ødegaard wordt veelvuldig in verband gebracht met een transfer naar Ajax. De aanvallende middenvelder die door Vitesse gehuurd wordt van Real Madrid is volgens zijn trainer Leonid Slutsky klaar voor een grotere club.

De Noor heeft in Madrid nog een contract tot 2021, maar is een belangrijke kandidaat om de gelederen van Ajax te komen versterken. "Of hij dat aankan? Je vraagt mij of Martin klaar is voor de next level? Nou, natuurlijk is hij daar klaar voor", zegt Slutsky tegen Voetbal International. De middenvelder zelf heeft de ontwikkelingen bij Ajax dit seizoen op de voet gevolgd. "Natuurlijk heb ik het hele seizoen genoten van Ajax. En niet alleen ik, ook voor een land als Noorwegen en alle kleinere voetballanden geven de prestaties van Ajax hoop."

De spelmaker weigert echter om in te gaan op de geruchten over Ajax en houdt zich op de vlakte. "Ik wil nu bij Vitesse Europees voetbal halen, belangrijk zijn. Daarna ga ik met de Noorse selectie op pad en dan pas gaan we om de tafel zitten met Real Madrid. Daar sta ik nog onder contract."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen