Adekanye bedankt Liverpool en is op weg naar Lazio

15 mei 2019, 18:26   Bijgewerkt: 15 mei 2019, 18:32

Bobby Adekanye heeft via social media afscheid genomen van Liverpool. De 20-jarige vleugelaanvaller vervolgt zijn loopbaan volgens Engelse en Italiaanse media bij Lazio. Adekanye is inmiddels in Rome, waar hij woensdagavond al de Coppa Italia-finale tussen zijn vermoedelijk nieuwe club en Atalanta Bergamo als toeschouwer zal bijwonen.

Adekanye, die eerder in de jeugd voor Ajax, FC Barcelona en PSV uitkwam, heeft een aflopend contract bij Liverpool en kiest ervoor zijn heil elders te zoeken. "Vier jaar geleden kwam ik als jongetje bij Liverpool, nu vertrek ik als man", schrijft Adekanye op sociale media. Liverpool is voor de Nederlander als een familie gaan voelen. "Dat zal altijd zo blijven. Het is niet eenvoudig om de juiste woorden te vinden om mijn dankbaarheid te tonen voor alles wat Liverpool me in deze jaren heeft gegeven."

"Dank aan iedere coach die ik heb gehad in de jeugdopleiding, dank aan iedere ploeggenoot met wie ik mooie momenten heb gedeeld en dank aan iedere werknemer die altijd achter me stond", vervolgt Adekanye. "Ik weet niet hoe of wanneer, maar ik weet zeker dat we elkaar ooit weer zullen tegenkomen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen