Van Bommel: "Na winterstop te vaak gelijk gespeeld"

15 mei 2019, 22:44

Mark van Bommel kon niet ontevreden zijn over de laatste thuiswedstrijd van PSV, evenmin over het gespeelde seizoen. De oefenmeester van de Eindhovenaren trok na de laatste wedstrijd de conclusie dat het na de winterstop uiteindelijk niet goed genoeg was. "Althans dat leek zo. Voor de winterstop was het misschien wel boven verwachting goed."

Dat zei hij tegenover FOX Sports. "We hebben gewonnen, dan maakt het niet uit hoe. Na veertig seconden ligt hij er namelijk al bij ons, dat is geen goed begin", zei Van Bommel, die wel blij was dat er gewonnen werd van Heracles Almelo. "Uiteindelijk winnen we 16 van de 17 thuiswedstrijden. We hebben 83 punten en dan ben je in heel veel seizoenen kampioen, maar dit jaar niet."

In de eerste seizoenshelft won PSV zestien van de zeventien duels. "Dan speel je mooi voetbal, zeker omdat het ook zo lijkt. Het was spectaculair, na de winter minder. Ook omdat het zo lijkt, er zat weinig verschil in", vond de coach. "Maar de tweede seizoenshelft speelden we wel te vaak gelijk."

Belangstelling Berwijn

Verder werd de coach nog gevraagd naar de belangstelling die Ajax zou hebben in Steven Bergwijn. Sloot hij eerder een overgang nog uit, deed hij dat ditmaal opvallend genoeg niet. "Want je kunt er pas overdenken als een bod komt. Dat is nog niet het geval", zei Van Bommel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen