Henk de Jong: "Onvoorstelbaar dat we tegen Cambuur moeten"

15 mei 2019, 23:27

De wedstrijd De Graafschap - Ajax stond voor de bezoekers in het teken van het afsluiten van het seizoen, maar voor de thuisploeg is dat uiteraard niet het geval. De nummer zeventien van de Eredivisie begint zondag aan de play-offs, met uitgerekend SC Cambuur als tegenstander. Henk de Jong vindt het merkwaardig.

Cambuur is vanaf komende zomer de werkgever van De Jong, wat het tweeluik in de halve finales natuurlijk zeer pikant maakt. "Nu gaat het voor ons beginnen. Niet normaal toch, onvoorstelbaar dat we tegen Cambuur moeten. Een gek scenario, maar ik heb er zelf helemaal geen last van. Ik merkte het gisteren al aan de appjes die ik kreeg. En van jullie ook. Je ontkomt er niet aan", zegt de trainer op de clubwebsite. "Ik ben hier voor één ding. Ik wil met deze club in de Eredivisie blijven, dat zou legendarisch zijn."

De Jong was dinsdag aanwezig bij de wedstrijd Almere City - Cambuur (1-2) en kent de Friese ploeg zeer goed. Dat kan voor hem een voordeel zijn. "We weten veel van ze. Ze doen het goed, zijn stabiel. En ze zijn beweeglijk voorin. Maar daar ga ik morgen weer mee verder. Wij moeten gewoon uitgaan van onze eigen kracht, positief blijven en ons eigen spel spelen. Dan gaan de supporters er vol achter staan en dat hebben we nodig."

Zondag speelt De Graafschap uit, de woensdag daarna is de thuiswedstrijd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen