Geen berusting bij Luuk de Jong: "Ik haat verliezen"

15 mei 2019, 23:50

Van berusting vanwege het mislopen van de landstitel is nog geen sprake bij Luuk de Jong. De spits van PSV kwam uiteindelijk met zijn ploeg drie punten tekort om op gelijke hoogte te komen en baalt daar nog steeds van.

PSV won op de slotdag met 3-1 van Heracles Almelo, maar reden voor euforie was dat uiteraard niet in Eindhoven. Het seizoen zonder prijzen afsluiten went nog niet bij de spits. "Bij mij nooit. Ik haat verliezen", zegt hij tegen de NOS. "Je bent een heel jaar lang bezig met het team, de staf, de fans en staat zo lang bovenaan. Dan wil je zo graag kampioen worden."

De Jong scoorde 28 keer in dit seizoen, evenveel als Dusan Tadic. Hij weet wat er komend seizoen beter moet bij PSV om wel met zilverwerk te staan aan het eind van de rit. "We moeten nog constanter worden, nog dominanter", zegt de aanvoerder. "De eerste seizoenshelft legden we fantastisch voetbal op de mat. Natuurlijk kan dat nooit zo goed blijven gaan, maar dan moet je in de fase dat het minder gaat wel sterk zijn. Daarin moeten we groeien als ploeg."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen