Van der Hart onderweg naar Polen: "Hoop dat het snel rondkomt"

16 mei 2019, 07:51

Mickey van der Hart vervolgt zijn loopbaan waarschijnlijk in Polen. De 24-jarige doelman is onderweg naar Lech Poznan, bevestigt hij tegenover FOX Sports. Tegen NAC Breda (0-0) stond Van der Hart voor de laatste keer onder de lat bij de Zwolse club.

"Het hoofdstuk PEC Zwolle is afgesloten. Dat voelt nu gek, maar ik heb heel veel zin in een nieuw avontuur", vertelt hij. Lech Poznan, de huidige nummer zeven van Polen, wordt waarschijnlijk zijn nieuwe club. "Er moeten nog wat dingen gebeuren en er is nog niks getekend, maar het ziet er goed uit en ik hoop dat het snel rondkomt. Wat mij betreft komt er zo snel mogelijk duidelijkheid."

Van der Hart begon zijn loopbaan bij Ajax en speelde daarna voor Go Ahead Eagles en PEC Zwolle. Nu staat hij voor zijn eerste buitenlandse avontuur. "Polen is misschien niet het land waar je als eerste aan denkt, maar ze bieden me een heel mooie kans. Waarschijnlijk ga ik daar spelen om prijzen. Natuurlijk is het een andere cultuur en competitie, maar voor mijn gevoel wel een mooie stap omhoog."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen