Daley Blind: "Het is eigenlijk jammer dat het seizoen voorbij is"

16 mei 2019, 20:12

De opluchting en vreugde is groot bij Ajax na het winnen van de landstitel en de beker, maar zorgt bij enkele spelers ook voor dubbele gevoelens. Daley Blind is blij met zijn vijfde kampioenschap in dienst van Ajax, maar vindt het ook jammer dat de ploeg nu mogelijk uiteen valt.

De centrumverdediger pakte voor hij naar Manchester United vertrok vier titels met Ajax en heeft in zijn eerste seizoen bij zijn terugkeer dus ook meteen beet. Blind spreekt van een mooie selectie, maar weet ook dat er altijd plezier is als er succes wordt geboekt. "Maar ik moet ook zeggen: tijdens de trainingen druipt het plezier er vanaf. Vooral bij de jonge jongens, je ziet ze elke dag zo veel lachen met elkaar. Vooral tijdens de positiespelletjes. Het is eigenlijk jammer dat het seizoen voorbij is", zegt hij tegen de NOS.

Blind genoot met volle teugen van alles wat er na de wedstrijd tegen De Graafschap (1-4) is gebeurd. "Honderdduizend mensen in hartje Amsterdam, wat wil je nog meer? Mijn stem? Die heb ik gisteren bij het feestje gelaten. Het was leuk. Jullie hebben vast wat beelden voorbij zien komen", vulde hij aan tegenover Ajax TV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen