Heracles Almelo verlengt met tweetal en wil historie schrijven

17 mei 2019, 19:57

Tim Breukers (31) en Jeff Hardeveld (24) voetballen ook komend seizoen in het shirt van Heracles. De club uit Almelo heeft de contracten van de verdedigers allebei met een jaar verlengd, tot de zomer van 2020. Met de nieuwe deals op zak gaan Breukers en Hardeveld proberen om met Heracles ten koste van FC Utrecht de finale van de play-offs om Europees voetbal te bereiken.

Technisch manager Tim Gilissen kijkt met een tevreden gevoel naar de nieuwe contracten. "We zijn blij dat Tim en Jeff ook volgend seizoen in het shirt van Heracles Almelo spelen. Tim speelde al 256 officiële wedstrijden voor ons. Hij kent de club door en door en is een belangrijke speler in het team. En hoewel Jeff het afgelopen seizoen door een blessure aan de kant stond, weten we dat ook hij van toegevoegde waarde kan zijn."

Foto's op de muur

Morgenavond speelt Heracles thuis tegen FC Utrecht in de eerste wedstrijd van hun tweeluik voor een uiteindelijke plek in de Europa League. Bij winst op Utrecht over twee duels wacht de finale tegen de winnaar van het treffen tussen Vitesse en FC Groningen. "De spelers kunnen Heracles Almelo-historie schrijven", zegt trainer Frank Wormuth in aanloop naar het eerste duel met de Domstedelingen. "Ze zien dagelijks de foto's op de muren van de gewonnen play-offs in 2016, zij hebben de kans om ook op die manier op de muur te komen."

Eerder dit seizoen verloor Heracles twee keer van FC Utrecht, met 1-5 en 3-1. Volgens Wormuth zeggen die resultaten niks in aanloop naar de twee nieuwe confrontaties. "We speelden niet slecht. FC Utrecht is nu de favoriet, zij moeten winnen. Wij hebben ons met een relatief kleine club voor de play-offs geplaatst. We hebben dus een kleine kroon op ons hoofd, maar we moeten de lichten op de kroon nu laten fonkelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen