Argentijnse club bevestigt transfer Lisandro Martínez naar Ajax

17 mei 2019, 20:32

De kogel is definitief door de kerk. Verdediger Lisandro Martínez verkast naar Ajax. Dat heeft zijn club Defensa y Justicia bevestigd via hun officiële website. Binnenkort zal Martínez naar Amsterdam vliegen om daar een medische keuring te ondergaan.

Eerder vandaag werd al bekend dat de transfer van de 21-jarige Argentijn zo goed als in kannen en kruiken was. Ajax gaat zo'n zeven miljoen euro overmaken aan de nummer twee van de Argentijnse competitie. Martínez kan zowel op de positie van linksback als op die van centrale verdediger uit de voeten, ondanks zijn geringe lengte van 1.78 meter.

In augustus 2017 kocht Defensa y Justicia de verdediger van Newell's Old Boys uit Argentinië. Bij zijn nieuwe club speelde Martínez 57 wedstrijden, waarin hij drie doelpunten wist te maken. Hij verdiende met zijn spel ook een uitnodiging voor de nationale ploeg van Argentinië. Defensa y Justicia bedankt Martínez op hun website voor zijn inzet en instelling de afgelopen jaren.

Vierde aanwinst

Bij Ajax is Martínez al de vierde versterking voor het komende seizoen, terwijl de transferperiode nog moet beginnen. Eerder legden de Amsterdammers Razvan Marin (Standard Luik), Kjell Scherpen (FC Emmen) en Kik Pierie (sc Heerenveen) al vast. Daartegenover staat het vertrek van middenvelder Frenkie de Jong naar FC Barcelona en waarschijnlijk zullen er nog meer spelers volgen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen