Breukers houdt vertrouwen in het bereiken van finale play-offs

18 mei 2019 – Heracles Almelo-aanvoerder Tim Breukers geeft ondanks de 0-2 nederlaag tegen FC Utrecht de strijd om de finale van de play-offs nog zeker niet op. De verdediger vond namelijk zijn elftal niet minder dan dat van de gasten. "Als we spelen zoals de tweede helft vandaag, heb ik er zeker nog vertrouwen in."

Breukers houdt vertrouwen in het bereiken van finale play-offs

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Dat zei hij tegenover RTV Oost. "In de eerste helft komen we twee keer knullig op achterstand en in de tweede helft ben je gevaarlijker en creëer je genoeg kansen, maar ontbreekt het aan geluk", sprak Breukers over de wedstrijd. "De kansen krijgen we wel dus dat is op zich wel positief, alleen gaat het erom dat die bal erin moet. Aan de andere kant geven we ze te makkelijk weg."

Heracles-coach Frank Wormuth baalde vooral van het verdedigende falen van zijn ploeg. "Dit is typerend voor onze ploeg, wij kunnen niet op de nul spelen", wist hij tegenover FOX Sports. En dus moet Heracles Almelo altijd scoren om te kunnen winnen. "We hebben genoeg kansen gehad om een doelpunt te maken vandaag, maar ze gingen er niet in. Dat moet dinsdag anders, we moeten scoren."

Reacties

Eredivisie

gerelateerd