Ronaldo verkozen tot Speler van het Jaar in Serie A

19 mei 2019, 09:35

Cristiano Ronaldo is bij zijn debuutjaar voor Juventus verkozen tot Speler van het Jaar in de Serie A. Met 21 doelpunten en zeven assists had de Portugese superster een grote bijdrage in de landstitel van de Oude Dame. In het verleden won hij soortgelijke prijzen in Engeland en Spanje.

Ronaldo, vijfvoudig winnaar van de Ballon d'Or, maakte afgelopen zomer de overstap van Real Madrid naar Juventus en heeft meteen impact gemaakt in Turijn. De Italiaanse grootmacht won dit seizoen voor de achtste keer op rij de Scudetto en legde in januari ten koste van AC Milan ook beslag op de Supercoppa. Ronaldo maakte destijds het enige doelpunt van de wedstrijd (1-0).

Naast Ronaldo zijn meerdere spelers in de Serie A in de prijzen gevallen. Zo is Samir Handanovic (Internazoinale) verkozen tot beste doelman, Kalidou Koulibaly (Napoli) tot beste verdediger, Sergej Milinkovic-Savic (Lazio) tot beste middenvelder, Fabio Quagliarella (Sampdoria) tot beste aanvaller en Nicolo Zaniolo (AS Roma) tot beste talent.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen