Van de Sanden na CL-winst: "Elk jaar steeds moeilijker"

19 mei 2019, 10:15   Bijgewerkt: 19 mei 2019, 10:25

Voor het tweede jaar op rij was Shanice van de Sanden zondag in de Champions League-finale belangrijk voor Olympique Lyon. De rechtsbuiten verzorgde bij de eerste twee doelpunten de assists en leidde zodoende de 4-1 overwinning op FC Barcelona in. Het was voor Lyon alweer de vier Champions League-zege op rij.

Al binnen een halfuur stond het 4-0 in de Hongaarse hoofdstad Boedapest. "Je weet hoe goed Barcelona kan zijn. Als je ze dan zo overdondert in de eerste dertig minuten, dat is fantastisch", zegt Van de Sanden tegen het Algemeen Dagblad. Dzsenifer Marozsan en Ada Hegerberg (drie keer) maakten de doelpunten namens de Franse equipe. Asisat Oshoala scoorde - op aangeven van Lieke Martens - de eretreffer namens Barça.

Al een aantal jaren is Lyon ongenaakbaar in Europa. "Elk jaar wordt het steeds moeilijker", stelt Van de Sanden, die vorig seizoen drie assists verzorgde in de Champions League finale. "Elk team wordt steeds beter elk jaar. Het is fantastisch wat er gebeurt met het vrouwenvoetbal. Dat is wat we willen zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen