TOP Oss droomt: "We willen een échte apotheose beleven"

19 mei 2019, 12:38

In Oss droomt men stiekem van Eredivisie-voetbal. De Ossenaren waren dit seizoen de verrassing van de Eerste Divisie en beginnen zondag tegen Sparta Rotterdam aan de play-offs. Hoe het ook afloopt, voor trainer Klaas Wels kan het seizoen niet meer stuk.

"Het is geweldig om mee te maken. Maar, het laatst stukje van de puzzel kan nog wel gelegd worden", zegt Wels via de clubsite. "Ik heb na het duel bij Helmond Sport al aangegeven dat we de play-offs spelen om te winnen. We willen meer. We willen nog twee keer thuis spelen. We willen een échte apotheose beleven."

Eerder dit seizoen speelde TOP Oss voor eigen publiek gelijk tegen Sparta (0-0) en won het op Het Kasteel met 1-4. Dat zegt echter helemaal niets, vindt Wels. "Dit is de zwaarst mogelijke tegenstander die we konden treffen. Zij zijn de nummer twee achter kampioen FC Twente. Daarnaast móeten zij promoveren om het seizoen te laten slagen. Er is hen dus veel aangelegen. Wij leggen die druk onszelf op. Nogmaals, zij móeten. Het is interessant om te zien hoe beide ploegen daarmee omgaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen