Excelsior met Koolwijk en El Hamdaoui tegen RKC Waalwijk

19 mei 2019 – Ricardo Moniz kan zondagmiddag tegen RKC Waalwijk over een nagenoeg fitte selectie beschikken. Zowel Ryan Koolwijk als Mounir El Hamdaoui keert bij Excelsior terug van een lichte blessure. Zij starten beiden in het play-offduel.

Excelsior met Koolwijk en El Hamdaoui tegen RKC Waalwijk

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Koolwijk en El Hamdaoui moesten het midweekse duel met AZ (4-2) noodgedwongen aan zich voorbij laten gaan, maar kunnen hun club wel weer van dienst zijn in de eerste wedstrijd in de halve finale van de play-offs om promotie/degradatie. Alleen Denis Mahmudov en Desevio Payne zijn er niet bij in Waalwijk.

RKC Waalwijk begint zonder verrassingen in de basis aan de wedstrijd tegen Excelsior. Ten opzichte van het gewonnen duel met NEC heeft trainer Fred Grim zijn elftal op geen enkele plek gewijzigd. RKC won dinsdag met 3-0 van NEC en dat was na de 2-0 nederlaag in Nijmegen voldoende voor een plek in de halve finale van de play-offs.

Opstelling RKC Waalwijk: Vaessen; Gaari, Meulensteen, Drost, Quasten; Rienstra, Spierings, Tahiri; Seys, Bilate, Hansson

Opstelling Excelsior: Damen; Horemans, Mattheij, Oude Kotte, Matthys; Koolwijk, Schouten, Fortes; Omarsson, El Hamdaoui, Bruins

Reacties

Eredivisie

gerelateerd