Fortes boos: "Wat we hebben vertoond, is niet Eredivisie-waardig"

19 mei 2019, 16:51

De degradatiezorgen nemen toe bij Excelsior na de 2-1 nederlaag tegen RKC Waalwijk in de play-offs. De Kralingers speelden in het Mandemakers Stadion een zwakke wedstrijd en zullen woensdag alles in het werk moeten stellen om niet al in de halve finale van de nacompetitie te stranden. Jeffry Fortes realiseert zich dat Excelsior in de returnwedstrijd uit een ander vaatje moet tappen.

"Wat we vandaag hebben vertoond, is niet Eredivisie-waardig", stelt de verdediger, die het Excelsior-doelpunt maakte, in gesprek met FOX Sports. "Het was te slap van onze kant. In de play-offs moet je júist dat extra stapje zetten. Je speelt tegen een team dat alles te winnen heeft, terwijl wij alles te verliezen hebben. In dat opzicht zijn de play-offs heel anders dan de competitie."

Excelsior won vlak voor de play-offs begonnen van Heracles Almelo (4-5) en AZ (4-2). Volgens Fortes had Excelsior tegen RKC niet te maken met motivatieproblemen. "Iedereen kent de belangen, dus het was niet moeilijk om ons op te laden. In dit geval hebben we geluk dat we nog een thuiswedstrijd hebben. Dan moeten we het laten zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen