Zegereeks De Boer ten einde na nederlaag tegen tiental

20 mei 2019, 08:35

Het Atlanta United van Frank de Boer heeft in de nacht van zondag op maandag (Nederlandse tijd) de eerste nederlaag sinds medio april geleden. Op bezoek bij New York Red Bulls ging de formatie van de Nederlandse trainer met 1-0 onderuit. Atlanta stond bijna een uur met een man meer op het veld.

Na een zeer stroeve start leek De Boer het de laatste weken op de rit te hebben bij Atlanta. Zijn ploeg had voorafgaand aan de wedstrijd in New York vijf keer op rij gewonnen en een grote sprong op de ranglijst gemaakt. Zondagnacht ging het echter weer een keer mis voor Atlanta, dat na 35 minuten New York-verdediger Tim Parker rood zag pakken voor een overtreding op Josef Martínez.

De man-meer-situatie kon echter niet worden uitgebuit door Atlanta, dat te weinig creëerde. Het tiental van New York sloeg na rust wel eenmaal toe: met een kopbal bezorgde Tom Barlow zijn ploeg de zege. Door de nederlaag is Atlanta naar de vierde plaats gezakt in de Eastern Conference van de MLS. Komende zaterdag staat voor het team van De Boer het uitduel met Real Salt Lake op het menu.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen