Mbappé zaait twijfels over toekomst tijdens voetbalgala

20 mei 2019, 10:36

Kylian Mbappé heeft zondagavond eigenhandig de transfergeruchten rond zijn persoon aangewakkerd. Nadat hij op het voetbalgala van de Franse spelersvakbond werd uitgeroepen tot Speler van het Jaar, sprak hij openlijk zijn twijfels uit over zijn toekomst bij Paris Saint-Germain.

"Dit is een heel belangrijk moment voor mij. Ik ben op een kruispunt in mijn carrière aangekomen", speechte hij. "Ik heb hier veel geleerd en ontdekt, maar dit is misschien het moment dat ik meer verantwoordelijkheden krijg. Misschien bij Paris Saint-Germain - met alle plezier blijf ik - of misschien ergens anders bij een nieuw project."

Later op de avond benadrukte de twintigjarige Fransman dat hij heeft gezegd wat hij wilde zeggen. "Op zo'n podium kun je een boodschap overbrengen. Als ik hier nog meer over zou zeggen, dan zou dat te veel zijn en zou mijn boodschap niet zijn overgekomen."

Onduidelijk is of Mbappé met zijn uitspraken aanstuurt op een vertrek naar bijvoorbeeld Real Madrid, dat de komende zomer een aantal Galácticos wil aantrekken. Franse media sluiten niet uit dat Mbappé zijn uitspraken heeft gedaan om de druk op de clubleiding van PSG op te voeren voor een verbeterd contract.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen