Real Madrid wil door met Kroos en breekt contract open

20 mei 2019, 10:34   Bijgewerkt: 20 mei 2019, 11:40

Real Madrid is erin geslaagd Toni Kroos langer aan zich te binden. De Madrilenen melden maandagochtend via de officiële kanalen dat de Duitse middenvelder nu tot medio 2023 vastligt. Zijn vorige contract liep een jaar eerder af.

Kroos begint na de zomer aan zijn zesde seizoen in dienst van Real Madrid, dat hem in medio 2014 wegplukte bij Bayern München. De Duitser is inmiddels niet bij de Koninklijke weg te denken en kwam de afgelopen jaren tot 152 optredens in de Spaanse competitie. Met Real won Kroos tot nu toe vele prijzen, waaronder drie keer de Champions League en eenmaal de Spaanse titel.

Het voorbije seizoen, dat voor de Madrilenen afgelopen zondag eindigde met een 0-2 nederlaag tegen Real Betis, was niet Kroos' beste in dienst van Real. De Duitser was in principe altijd zeker van een basisplaats, maar kon niet voorkomen dat zijn ploeg in alle competities teleurstelde. Real Madrid zal komende zomer de selectie grondig renoveren, maar uit het contractnieuws blijkt dat Kroos deel blijft uitmaken van de Madrileense toekomstplannen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen