Slutsky moet door volle ziekenboeg puzzelen bij Vitesse

20 mei 2019, 14:32

Vitesse kan dinsdag in de halve finale van de play-offs tegen FC Groningen niet bepaald op volle sterkte aantreden. Met name in de aanvalslinie zal trainer Leonid Slutsky moeten puzzelen. Van alle spitsen is Mohammed Dauda de enige die fit is.

Oussama Darfalou (enkelblessure) is er zeker niet bij en zowel Thomas Buitink als Tim Matavz is niet fit genoeg om de hele wedstrijd in actie te komen. Daarnaast ontbreken Hilary Gong, Charly Musonda, Roy Beerens, Matus Bero en Jake Clarke-Salter (allen geblesseerd), terwijl achter de naam van Rasmus Thelander nog een klein vraagteken staat.

"Hoe moeilijk ook, we komen op elf man", stelt Slutsky in gesprek met De Gelderlander. De Arnhemmers verloren zaterdag met 2-1 van FC Groningen en zullen in de eigen GelreDome de schade moeten zien te repareren. "Nu telt karakter. De wedstrijden volgen elkaar in rap tempo op. De spelers moeten diep willen gaan. Pijn lijden. Nu komt het er op aan fit te zijn in het hoofd."

Slutsky stelt dat ook bij FC Groningen niet iedereen fris is. "Kijk hoe ze daar in de slotfase allemaal omvielen. De fysieke gesteldheid is een belangrijke factor. Daarbij leeft bij ons de revanchegedachte. We willen de fouten van Groningen herstellen", besluit hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen