Officieel: Ajax legt verdediger Martínez vast tot zomer van 2023

20 mei 2019, 20:28

De transfer van Lisandro Martínez naar Ajax is in kannen en kruiken. De Amsterdammers kondigen maandagavond aan dat de linksachter een contract heeft getekend tot de zomer van 2023, met een optie op nog een jaar. De Argentijn komt voor zo'n zeven miljoen euro over van Defensa y Justicia en moet op termijn de opvolger worden van Nicolas Tagliafico.

Eerder vandaag stond de Argentijn al De Telegraaf te woord. "Mijn kwaliteit is dat ik altijd probeer om mijn teamgenoten beter te maken. Ik wil teamgenoot zijn, zowel in als buiten het veld. Ik heb er alles voor over om het spel te verbeteren", zei de verdediger. "Ik haal dreiging van de tegenstander uit het spel, zodat ik daarna mijn teamgenoot in stelling kan brengen en de aanvallers hun volle aandacht kunnen geven aan aanvallen. Ik doe mijn best om flair en agressiviteit in het spel te brengen, meer kan ik niet doen."

De linksbenige verdediger, die zijn debuut voor de nationale ploeg van Argentinië al heeft gemaakt, is de derde aanwinst van Ajax richting het nieuwe seizoen. Eerder maakte Ajax de transfers van Razvan Marin, Kik Pierie en Kjell Scherpen al in orde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen