Van de Beek trots: "Heb nooit mijn kop laten hangen"

20 mei 2019, 21:19

Het is inmiddels moeilijk voor te stellen, maar Donny van de Beek was in het begin van het afgelopen seizoen geen basisspeler bij Ajax. De 22-jarige middenvelder dacht zelfs aan een vertrek uit Amsterdam, maar knokte zich knap terug.

?De middenvelder werd gedurende het seizoen een absolute revelatie bij Ajax. "Ik heb nooit mijn kop laten hangen", blikt de middenvelder terug bij Ajax TV. "Natuurlijk was ik in het begin teleurgesteld en deed het pijn. Maar ik wist dat ik de kwaliteiten heb om belangrijk te zijn voor het team en dat ik mij terug kon knokken. Dat deed ik door nog harder mijn best te doen en er nog meer voor te leven. Meer trainen en op voeding letten. Ik heb de kleine dingetjes extra aangepakt", zegt Van de Beek.

De middenvelder scoorde negen keer in de Eredivisie en vier keer in de Champions League. Door zijn goede spel wordt hij steeds meer in verband gebracht met Europese topclubs. "Het is in ieder geval een teken dat je goed bezig bent. Ook voor de andere jongens, die staan er ook fantastisch op. Het is een compliment."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen