Veldwijk weet niet of hij ook komend seizen bij Sparta speelt

20 mei 2019, 23:15

Het zijn spannende tijden voor Lars Veldwijk. Niet alleen vanwege de play-offs met Sparta Rotterdam, maar ook omdat hij niet weet hoe zijn toekomst eruit ziet. De spits drukt behoorlijk op de loonlijst en weet dat de club alleen met hem verder kan als de club promoveert.

Dat vertelt de aanvaller tegen VTBL. "We wisten het van tevoren. Ik mocht hier voor één jaar tekenen onder heel goede voorwaarden. De club zei: dat doen we één jaar. Met een optie voor nog een jaar, maar alleen als we naar de Eredivisie gaan. Ik denk dat ik niet twee jaar in de Eerste Divisie wil spelen en Sparta dat ook niet op deze manier kan doen."

De 27-jarige spits scoorde 24 keer in de Eerste Divisie en is met Sparta hard op weg naar de finale van de play-offs. De ploeg versloeg in de halve eindstrijd TOP Oss met 0-2, waardoor de kans op het halen van de finale groot is. "We zijn heel blij met elkaar en het is een heel goed seizoen geweest. We hebben vanaf moment één uitgesproken dat we willen promoveren", stelt hij. Sparta eindigde het reguliere seizoen als nummer twee.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen