Gisteren gemist: Ajax haalt Argentijn en lijfsbehoud voor Dijks

21 mei 2019, 00:30   Bijgewerkt: 20 mei 2019, 23:50

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 20 mei.

PSG komt met statement en verkoopt Mbappé niet

Kylian Mbappé zaaide zondag twijfel op het Franse voetbalgala, waar hij verkozen werd tot de beste speler van het afgelopen seizoen in de Ligue 1. De jonge superster van Paris Saint-Germian stelde dat hij in de zomer misschien vertrekt uit Parijs, maar daar komt volgens zijn club niets van in.

Officieel: Ajax legt verdediger Martínez vast tot zomer van 2023

De transfer van Lisandro Martínez naar Ajax is in kannen en kruiken. De Amsterdammers kondigen maandagavond aan dat de linksachter een contract heeft getekend tot de zomer van 2023, met een optie op nog een jaar. De Argentijn komt voor zo'n zeven miljoen euro over van Defensa y Justicia en moet op termijn de opvolger worden van Nicolas Tagliafico.

Schotse periode van Nelom loopt uit op enorme teleurstelling

Het eerste buitenlandse avontuur van Miquel Nelom is niet geworden wat hij er van gehoopt had. De linksback verruilde Feyenoord vorig jaar voor het Schotse Hibernian FC, maar kwam daar nauwelijks aan de bak. De club heeft maandag aangekondigd dat zijn aflopende contract niet wordt verlengd.

'Babel staat op punt om te tekenen bij Galatasaray'

De kans is groot dat Ryan Babel komende zomer weer aan de slag gaat in Turkije. De 32-jarige aanvaller gaat zich volgens Voetbal International verbinden aan Galatasaray, dat de routinier een meerjarig contract wil laten tekenen.

Dijks speelt zich met Bologna knap veilig in de Serie A

Bologna heeft maandag in stijl lijfsbehoud in de Serie A voor elkaar gekregen. Met Bologna speelde Mitchell Dijks, die in de basis begon, zich knap veilig op bezoek bij Lazio waar met 3-3 gelijkgespeeld werd. Dat was voldoende om ook volgend jaar in de Serie A te spelen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen