'FC Groninger Chabot mogelijk deze week al naar Sampdoria'

21 mei 2019, 07:30   Bijgewerkt: 21 mei 2019, 15:18

Jeffrey Chabot staat voor een vertrek bij FC Groningen: Sampdoria toont al een aantal weken interesse in de verdediger. De Noorderlingen kunnen hem voor het drievoudige van het bedrag waarvoor hij van Sparta Rotterdam werd gehaald – zo'n drie miljoen euro – van de hand doen. De deal zou 'aanstaande' zijn en mogelijk deze week nog definitief worden.

Dat schrijft De Telegraaf althans. Chabot kan voor vijf seizoenen tekenen bij de Serie A-club, die dit seizoen op de negende plaats eindigde. Komende zomer komt ook Morten Thorsby transfervrij over van SC Heerenveen.

Voor FC Groningen is het allebehalve de enige speler die komende zomer vertrekt. De transfer van Ludovit Reis naar FC Barcelona is aanstaande, terwijl Mimoun Mahi al tekende bij FC Zürich. Verder is er ook sluimerende belangstelling voor Ritsu Doan, terwijl de huurcontracten van Thomas Bruns, Tim Handwerker, Ilias Bel Hassani en Mo El Hankouri aflopen. Ook Paul Gladon heeft nog een aflopende verbintenis terwijl reserve-goalie Kevin Begois besloot te stoppen na dit seizoen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen